Office Manager

Amsterdam

In de functie van Office Manager ben jij de spil binnen onze organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen Seaborough en houdt je bezig met de mensen die er werken én komen te werken. We groeien namelijk fors! En daarom zoeken we een ervaren, enthousiaste, energieke en representatieve Office Manager.

Je vindt het belangrijk dat eenieder prettig kan (samen)werken. Zo ben je het aanspreekpunt voor alles wat met Facility Management te maken heeft en ben je ook actief betrokken bij het verankeren van onze Kernwaarden binnen onze organisatie. Je bent goed in het plannen en organiseren van meetings en bedrijfsevents en het management kan rekenen op jouw ondersteuning bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Belangrijk is ook om wat financiële administratieve steun te bieden aan de Finance Manager, bijvoorbeeld door het inboeken van facturen.

Wat jij meeneemt

  • HBO werk- en denkniveau met een aanvullende opleiding op gebied van secretariële/management support
  • Je bent 32 - 40 uur beschikbaar
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
  • Je bent betrokken, energiek, representatief en hebt een warme persoonlijkheid
  • Je hebt ervaring in het uitvoeren van PA werkzaamheden
  • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. 

Wat wij bieden

Een veelzijdige en uitdagende functie die je voor een groot gedeelte naar eigen inzicht in kan vullen. Je komt te werken in een team van gedreven professionals met een maatschappelijke missie. Naast 25 vakantiedagen, een jaarlijkse Short Term Incentive regeling ter hoogte van één bruto maandsalaris bieden wij jou een marktconform salaris afhankelijk van je werkervaring.

Ben je geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je meer weten over Seaborough? Leuk! Neem contact op met onze HR Manager, Sandra Otten. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 10481020.

Direct solliciteren? Sandra ontvangt graag je reactie op s.otten@momentumcapital.nl.